1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Božićna čestitka

21 Prosinac 2016

alt

U ozračju mira i radosti koju nam donosi blagdan Isusova rođenja, želim Vam u svoje osobno ime i ime Ministarstva pravosuđa i uprave čestit i blagoslovljen Božić, te uspješnu i sretnu Novu 2017. godinu.

Obavijest o reradnim danima

21 Prosinac 2016

alt

Obavještavamo vas da je pored Božićnih blagdana 25. i 26. prosinca i Nove godine 1. siječnja, Vlada Županije Zapadnohercegovačke proglasila neradnim danima  i 27. prosinca, te 2. siječnja 2017. godine.

Š. BRIJEG: Radni sastanak u sklopu EU projekta "Razvoj kapaciteta u sprječavanju korupcije i stvaranja strateških dokumenata u oblasti borbe protiv korupcije u BiH"

16 Prosinac 2016

alt

 

Danas, 16. prosinca 2016., u sjedištu Vlade Županije Zapadnohercegovačke,  održan je radni sastanak u sklopu EU projekta „Razvoj kapaciteta u sprječavanju korupcije i stvaranje strateških dokumenata u oblasti borbe protiv korupcije u BiH”, kojem su nazočili Londa Esadze, vođa tima Projekta, te predstavnici Povjerenstva za izradu prijedloga „Strategije borbe protiv korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ Drago Galić, predsjednik Povjerenstva i Milan Galić, član Povjerenstva ispred Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

Read Article

Obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

02 Prosinac 2016

alt

 

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom upriličeno je 12. druženje osoba sa invaliditetom ŽZH, kojem je nazočila Ministrica pravosuđa i uprave ŽZH Anita Markić. Program je započeo svetom Misom u 16.30 sati u crkvi UBDM na Širokom Brijegu, a nastavio se prigodnim druženjem u restoranu „Kod Čolića“.

Posebnost ovogodišnjeg druženja, bio je glazbeni program pod nazivom „Otkrivamo talente“ u kojem su štićenici Udruge imali prigodu pokazati svoje pjevačko umijeće.

Read Article

Obavijest o neradnom danu

24 Studeni 2016

alt

Obavještavamo Vas da je, Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, 25. studenog 2016. godine proglašen neradnim danom u našoj Županiji.