1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Božićna čestitka

23 Prosinac 2015

alt

 

U ozračju mira i radosti koju nam donosi svetkovina rođenja Isusa Krista, želim Vam u svoje osobno ime i ime Ministarstva pravosuđa i uprave čestit i blagoslovljen Božić, te uspješnu, punu međusobnog razumijevanja i zajedništva Novu 2016. godinu.

Ministrica Markić uručila Rješenje o početku rada službe Nataliji Vranješ

23 Prosinac 2015

alt

 

Danas, 23. prosinca 2015., u sjedištu Ministarstva pravosuđa i uprave u Širokom Brijegu, po pribavljenom mišljenju Povjerenstva o ispunjavanju propisanih uvjeta u pogledu prostorija, opreme i sredstava utvrđenih Pravilnikom o radu notara, ministrica pravosuđa i uprave Anita Markić, uručila je Rješenje o početku rada službe notara sa službenim sjedištem u općini Grude Nataliji Vranješ.

Read Article

Obavijest

21 Prosinac 2015

Obavještavamo Vas da je Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke 24. prosinca 2015. godine (četvrtak), Badnjak, proglašen neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Obavijest o neradnom danu

30 Listopad 2015


alt

Sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04), ponedjeljak, 2. studenog 2015. godine (Dušni dan) je neradni dan na prostoru Županije Zapadnohercegovačke.

Predstavnici APIK-a ŽZH prezentirali Strategiju za borbu protiv korupcije 2015.-2019.

29 Listopad 2015

U okviru inicijative Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije (APIK) za kreiranje strateških dokumenata u vezi sa borbom protiv korupcije na svim nivoima vlasti u BiH i određivanje tijela za sprečavanje korupcije, u zgradi Vlade ŽZH u Širokom Brijegu 27.10.2015., održan je radno-konzultativni sastanak. Ispred Vlade ŽZH Sastanku su nazočili pomoćnik ministrice za pravosuđe i upravu Drago Galić, predstojnica ureda predsjednika Vlade Iva Milas i tajnik MUP-a ŽZH Željko Naletilić. 

Read Article