1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Obavijest o neradnom danu

30 Listopad 2015


alt

Sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04), ponedjeljak, 2. studenog 2015. godine (Dušni dan) je neradni dan na prostoru Županije Zapadnohercegovačke.

Predstavnici APIK-a ŽZH prezentirali Strategiju za borbu protiv korupcije 2015.-2019.

29 Listopad 2015

U okviru inicijative Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije (APIK) za kreiranje strateških dokumenata u vezi sa borbom protiv korupcije na svim nivoima vlasti u BiH i određivanje tijela za sprečavanje korupcije, u zgradi Vlade ŽZH u Širokom Brijegu 27.10.2015., održan je radno-konzultativni sastanak. Ispred Vlade ŽZH Sastanku su nazočili pomoćnik ministrice za pravosuđe i upravu Drago Galić, predstojnica ureda predsjednika Vlade Iva Milas i tajnik MUP-a ŽZH Željko Naletilić. 

Read Article

Priopćenje za javnost

05 Listopad 2015

alt

 

Danas u Širokom Brijegu, sjedištu Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke, pred ministricom pravosuđa i uprave Anitom Markić, prisežući riječima: "Zaklinjem se da ću službu notara obavljati tako što ću štititi ustav i zakon i da ću službu obavljati nepristrano, savjesno, neovisno i čuvajući poslovnu tajnu", Natalija Vranješ položila je Zakletvu, nakon čega joj je ministrica Markić uručila Povelju o imenovanju notara sa službenim sjedištem u općini Grude.

Read Article

Obavijest

03 Lipanj 2015

Obavještavamo vas da je, sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima Županije Zapadnohercegovačke („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 9/04), blagdan Tijelova, koji pada na dan 4. lipnja 2015. godine (četvrtak), neradni dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i 05. lipnja 2015. godine (petak), kojeg je Vlada, na sjednici održanoj 03. lipnja 2015. godine, Odlukom proglasila neradnim danom. 

Priopćenje za javnost

11 Svibanj 2015

alt

 

 

 

Danas, 11. svibnja 2015., u sjedištu Ministarstva pravosuđa i uprave, ministrica Anita Markić, zajedno sa svojim suradnicima, održala je sastanak s predstavnicima županijskog Ministarstva unutarnjih poslova, županijskog Pravobraniteljstva, te županijskog Zavoda za pravnu pomoć, na temu primjene zakonskih regulativa iz područja navedenih tijela, a sve u svrhu kvalitetnije primjene propisa kojima su regulirane nadležnosti, prava i obveze navedenih županijskih tijela.

Read Article